Yogapsychologie met Tim Schipper

Tim Schipper MSc.

Over mij

Als Yogapsycholoog breng ik Yoga en Psychologie samen. In Yogapsychologie-consulten zijn de yoga, concentratie & meditatie oefeningen een ondersteuning aan het gesprek. Bij Yoga groepslessen ligt de nadruk op het doen en ervaren van yoga & meditatie oefeningen. Beide helpen je meer bewust te worden van gedachten, emoties en gedragspatronen. Door deze te duiden ontstaat er ruimte voor vreugde & vitaliteit.

Een vroege fascinatie voor het brein en de geest deden me kiezen voor de studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ik deed twee onderzoeken naar het effect van Yoga & Meditatie op welzijn. Zowel naar het effect van Mindfulness Meditaties op Stress en Welzijn (2008), als naar het effect van een Geleide Meditatie op Stress herstel (2010). Beide onderzoeken laten positieve resultaten zien. Mijn Master titel behaalde ik in Arbeid & Gezondheidspsychologie.

Nu geef ik dagelijks Yogapsychologie-consulten en Yoga groepslessen in Amsterdam, Online of op locatie. Yoga reizen en retraites organiseer ik op inspirerende locaties over de hele wereld.

Stel hier je vraag of maak een praatje:

mail naar: tim@yogapsychologie.nl