Yogapsychologie met Tim Schipper

Yogapsychologie Consult

 

Tijdens een Yogapsychologie-consult bespreken we direct je huidige situatie. In veel gevallen werken specifieke Yoga en Meditatie oefeningen ondersteunend. No worries, je hoeft hierbij niet met je benen in je nek te liggen. Eerdere yoga-ervaring is niet nodig. Het helpt je om vanuit een ander perspectief naar jezelf en de situatie te kijken.
 

Waarom yogapsychologie?

Yogapsychologie nodigt uit om problemen moedig onder ogen te komen en er contact mee te maken. Door waar te nemen ervaar je dat gedachten en emoties verschijnselen zijn die zich aan jou voordoen. Je ontwaakt uit je denken. De technieken zijn voor iedereen en eenvoudig te gebruiken in verschillende situaties; een constante beoefening bekrachtigt het zelfheldende vermogen.
 

Inzicht en verlichting

Een Yogapsychologie-consult kan inzicht en verlichting geven in de volgende situaties:

1. Ervaar je (te) veel lichamelijke en/of mentale stress en spanning, dan helpt het je ontspannen.

2. Wil je gewoonte patronen (voeding, relaties, gedrag etc.) veranderen, dan ondersteunt het de gedragsverandering met yoga/ meditatie technieken en objectieve begeleiding.

3. Word je regelmatig overvallen door paniek aanvallen en/ of ervaar je sterke angsten, dan geeft het je een basis van vertrouwen.

4. Vind je het lastig om emoties (zoals boosheid, frustratie, verdriet, blijdschap etc.) te ervaren, dan helpt het je deze te uiten, creëert het ruimte en stelt het duidelijke grenzen.

5. Groeit de behoefte aan meer spiritualiteit in je leven, dan geef ik je simpele begeleiding en technieken om dit te bewerkstelligen.
 

Tarieven

€ 75 incl. btw (€ 61,98 excl. btw) per consult van 60 min.

Studententarief € 50 incl.btw per consult van 60 min.

Een wijziging of annulering van een Consult graag minimaal 24 uur van te voren doorgeven. Bij een wijziging of ‘no show’ binnen 24 uur wordt € 45 incl. btwin rekening gebracht.
 

Locaties

  • praktijk aan huis: Kastanjeplein, Amsterdam Oost
  • via Skype/Facetime/ Whatsapp

 

Maak een afspraak

mail naar tim@yogapsychologie.nl